Светът в цветовете на доброто: Първият Национален конкурс за детска рисунка озари СУ „Трайко Симеонов“ под мотото „Да си добър е красиво!“

На 8 декември се проведе официалната церемония по награждаването на участниците в първия Национален между училищен конкурс за детска рисунка под мотото „Да си добър е красиво!“. Това изключително събитие, зародило се спонтанно, се превърна във вълнуващо празненство, заредено с талант и доброта.

Идеята за конкурса възникна като израз на вярата, че красотата може да бъде намерена в доброто сърце и творческата изразност на децата. Събитието се организира от СУ“ Трайко Симеонов” гр. Шумен с подкрепата на Сдружение „Академика-245“ и Център „Амалипе“. Организаторите бяха приятно изненадани от големия брой участници и качеството на техните рисунки – за по-малко от две седмици бяха изпратени над 440 рисунки на малки художници от над 70 училища от цялата страна. Децата представиха творби, впечатляващи с оригиналността и визията си. От богатата палитра на изобразителното изкуство се появиха рисунки, изпълнени с ярки цветове и вдъхновяващи послания за доброто и красивото в живота.

Всички участници бяха удостоени с благодарствени грамоти, а най-добрите творби бяха отличени със специални награди.

Сдружение Академика-245 получи благодарствен плакет за своята подкрепа и принос към успешното провеждане на събитието. Искаме да изразим нашата искрена благодарност и признателност към от СУ “Трайко Симеонов” за възможността да бъдем част от този празник на детската креативност.

Снимков материал: СУ „Трайко Симеонов“ гр. Шумен

Първият Национален между училищен конкурс за детска рисунка „Да си добър е красиво!“ се превърна във вълнуващо пътешествие през света на детската фантазия и творчество. Този успех е свидетелство за това, че доброто и красивото са неизчерпаеми източници на вдъхновение и радост в детската душа.

Публикувана в Apps

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *